Apa itu Moil GPS ? 


Moil GPS (Green Pollution Solution) Fuel Enhancer ialah satu cecair Pemangkin Bahan Bakar (Petrol/Diesel) yang dirumus khas dengan Teknologi Moil GPS yang menggunakan Teknologi Bio dan Nano bagi tujuan membaiki dan merawat enjin kenderaan yang menggunakan Petrol dan Diesel. Ia meningkatkan prestasi enjin dan membantu menjimatkan bahan bakar (Petrol/Diesel) dari 5% ~ 50%


Moil GPS adalah teknologi tempatan yang menggunakan bahan mentah tempatan yang sebahagian besarnya adalah bahan Kelapa Sawit dan campuran (additive) bahan makanan.


Moil GPS digunakan sedikit sahaja dengan bahan bakar dengan nisbah 1:25000. Yakni, 1ml Moil GPS dicampurkan ke dalam 25L Bahan Bakar (Petrol/Diesel). Fungsi Moil GPS adalah membantu pembakaran Bahan Bakar yang lengkap di dalam kebuk pembakaran. Pembakaran bahan bakar menjadi optimum dan Perlepasan Hidro Carbon (HC) dan Karbon Monoksida (CO) menjadi kurang. Ini adalah sebahagian dari Teknologi Hijau (Mesra Alam).


1 botol (20mlMoil GPS boleh digunakan bersama 500L Bahan Bakar (Petrol/Diesel). Iaitu lebih kurang 10 kali pengisian penuh minyak 50L.


Untuk penggunaan kali pertama, adalah dicadangkan menuangkan sekurang-kurangnya suku ke separuh botol (5ml~10ml) ke dalam tangki minyak kenderaan semasa mengisi minyak penuh 50L. Ini untuk mengeluarkan kerak Karbon terdahulu. Manakala, penggunaan seterusnya, hanyalah sekitar 10 titik (2ml) dititiskan bersama pengisian minyak penuh 50L.


Untuk motorsikal : Hanya 5 titis untuk pengisian penuh bahan bakar.


Selamat mencuba meningkatkan prestasi dan jimatkan penggunaan bahan bakar kenderaan anda !!Tulis semakan

Nota: HTML is not translated!
    Buruk           Baik

Moil GPS

  • RM48.80

  • Tanpa Cukai: RM48.80
  • Harga pada Mata Ganjaran: 50

Tags: Moil GPS, Fuel Enhancer, Fuel Booster, Green Bio Technology, Fuel Saver, Malaysia Product